Legfontosabbak kiemelve:

– Jegyezd meg a rajtszámodat! (Lista itt linkelve, keresés Ctrl+F-el)

– Hozz magaddal saját poharat! (Nálunk 0 pohár lesz, így csak a saját poharadba tudunk teát adni.)

– Pontosan kiszámolva hozd a nevezési díjat!

Vírushelyzet miatti változások:

Kötelező a maszkviselés a rajt- és célhelyszínen (kérjük, hogy még kint vegyétek fel a maszkot, és csak úgy lépjetek be). A maszkviseléssel kapcsolatos ellenérzéseket sajnos nem tudjuk figyelembe venni, mindenkitől meg fogjuk követelni a maszk hordását.

– A pontok nagy részén nem lesz szolgáltatás, helyette a rajtban kaptok néhány müzli/csokiszeletet, valamint a célban idén sajnos nem tudjuk vállalni a meleg étel felszolgálását, így csak meleg teára (saját pohárban) és egy kis édességre számíthattok. Tudjuk, hogy sokak kedvence a zacskós leves a célban, de ezt most nem tudtuk volna jó lelkiismerettel vállalni a jelenlegi vírushelyzetben.

Köszönjük a megértéseteket és együttműködéseteket a fentiekkel kapcsolatban!

A rajt helye: Nagykovácsi Öregiskola. A rajt pontos címe:  Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 78, 2094

A rajt 16:30-kor nyit, ekkortól lehet átvenni az itinert a nevezési díj fejében. Az előzetes kiírással ellentétben végül megnyitjuk a teljes rajtidőt az összes táv előtt, így mindhárom távon lehet 17:00 és 19:30 között bármikor rajtolni.

A nagy torlódások elkerülése érdekében azért továbbra is ajánljuk, hogy a BHKCS-sok inkább 17:00 és 18:30, a hosszabb távosok pedig inkább 18:00 és 19:30 között induljanak.

Az ellenörzőpontok 17:30-kor nyitnak, de azért a futókat és gyorslábúakat kérjük, hogy ha lehet, ne a rajtidő legelején induljanak.

Amit mindenképp hozzatok:

– Budai-hegység térképet

– Feltöltött fejlámpát, pótelemet

– Saját poharat! (központilag nem lesz műanyag pohár)

– Elegendő ételt (idén a legtöbb csúcson semmi szolgáltatás nem lesz)

– Megfelelő öltözetet (kemény fagyokra lehet számítani az éjszaka!)

A nevezés menete:

Rajtszámod bemondásával és a nevezési díj befizetésével 16:30-tól átveheted a névre szóló itineredet. BHTCS indulóknak ajánljuk, hogy csak 17:30 után érkezzenek a rajthelyre, hogy elkerüljük a túlzott zsúfoltságot.

FONTOS! Hogy a nevezés gyorsabban menjen, jegyezd meg a rajtszámodat! A rajtszámok listája itt linkelve van, és Ctrl+F-el tudsz keresni benne.

Ha csoportosan neveztetek (külön excel tábla küldésével), akkor egymás melletti rajtszámokat kaptatok, ilyenkor ezt az intervalumot mondjátok be, és egyben odaadjuk az összes itinert.

Aki nem nevezett elő, annak idén sajnos nem tudunk lehetőséget biztosítani az indulásra.

A rajtolás menete:

Rajtolni csak 17:00 órától lehet, ekkor az ajtóhoz közel ülő rendezőnél kell rajtidőt kérni (beírja a rajtszámot egy laptopba, neked pedig ráírja a rajtidőt az itineredre).

Célbaérkezés:

A célba érkezve készítsétek elő az itinereteket. Egy rendező át fogja venni tőletek, ad célpecsétet és ráírja a célidőtöket. Ezután ellenőrizzük, hogy sikeres volt-e a teljesítés, és megírjuk az oklevelet vagy az emléklapot. Sok beérkező esetén ez pár percbe beletelhet, úgyhogy addig nyugodtan üljetek le és igyatok egy kis teát, ha elkészült a díjazásotok, név szerint szólítani fogunk.

Ismét több, mint 500 résztvevő lesz a túrán, így előre is kérjük türelmeteket, mert könnyen torlódások alakulhatnak ki a rajtban és a célban is.

A rajtnak idén is a Nagykovácsi Öregiskola nagyterme ad helyet. Sajnos elég érzékeny itt a padló, így ismét megpróbáljuk lefedni valamivel, de kérünk, titeket, hogy fokozottan figyeljetek rá, hogy csúszásgátlóval ne gyertek be, és botokkal se sértsétek föl!

Zöld BHTCS:

– Nem szeretnénk eldobható műanyag poharakat használni, úgyhogy mindenki hozzon magával saját poharat!

– Bátorítunk minden indulót, hogy útközben ha szemetet lát, szedje össze, és hozza be a célba!

Hamarosan találkozunk, várunk titeket szeretettel!