36 km 1200 m D+⛰, így bulikáznak a szombati éjszakában a terepfutó lányok ( és fiúk ) 🌄🎉

BHTCS , azaz 6 előre ismert és 3 meglepetés csúcs felkeresése a Budaiban . Volt itt minden , eleve vadcsapásokon keresztüli csúcskeresés, eltévedés aztán szintén dzsindzsáson keresztüli baktatás , púpos hajlott öregasszony üzemmódban ( ohh hogy ezt mennyire nem bírja a derekam, öreg vagyok nah ) , mentünk a Meszesre négykézláb, persze hogy nem a jelölt ösvényen, olyan 1 et előre 2 öt hátra , egy sziklafalba kötöttem ki, hát áldottam mindent hogy ilyen rohadt sötét van, mert ha láttam volna hogy mi van alattam, tuti összeszarom magam. Volt itt minden , anyázás és ámulat , hogy jesszum de gyönyörű az éjszaki Budai , a felbukkanó hold a fák közül, csak felnézni az égre, Szénásnál a nagyobb tetőkről a települések fényei, elláttunk az Erzsiig. ✨ az ösvényeken menetelők, a futók , túrázók fejlámpájának villogása olyan volt mint egy karácsonyi fényfűzér. Feldíszítettük a Budait. ✨ Fantasztikus , ezekkel nem lehet betelni. 🙏 Amikor a futás elvesz az ilyen sokkal többet ad. Ez a mérleg , ezért csináljuk. Meg a végén az eufória hogy megálmodtad, elhitted és megcsináltad .

Pedig mondogattam hogy ez akár lehetne a @thecsanya fele Peaks of whatever Night Edition . ( piaci rés ? )

( egy meglepi csúcs kifogott rajtunk, ha nincsenek ott Laciék lehet hogy offoltuk volna , a Fekete tető , tanulság hogy meg kell tanulni itiner olvasni , mert ugye ez egy tájékozódási futás vagy mi ?! )

Az én formám hogy a fejlámpán is szarakodott az utolsó 15 kilométeren , a legkisebb fénnyel ment csak, vagy hibás vagy én nem töltöttem fel rendesen. Na mindegy direkt emiatt vettem, gondoltam is hogy tipikus énformám.

Ellenben jó hogy feltankoltam GU GU Energy Hungaryval mert nem számítottam hogy ilyen hosszú lesz az éjszaka. ✨

De minden jó ha a vége a jó. Bhkcs után a BHTCS is pipa . ☑️ Jövőre jöhet a BHMTCS ( a Még Távolabbi Csúcsok ) . 🏃🏼‍♀️

Köszönet és hála a Szervezőnek ! 🙏 a csúcsokon a mínusz fokokban fagyoskodó önkénteseknek ! 🙏

#mienkaterep #terepfutás #guhungary

#bhtcs #nighttrail #nighttrailrunning #nighttrailrun

#runonemotion #connecttonature #instarunners #szabadbanszabadon #ittfutottam

Eredeti poszt a Facebookon