BHMTCS Gerdő, Robi, Oli trió.

Nem terveztünk célidővel, de az látszott, hogy különlegesen ideálisak a viszonyok egy nagy időhöz. Ezen felbuzdulva, neki is iramodtunk Meszes hegy irányába. A pályát én mutattam, a Patrolok lekövettek, ez volt a napi terv. Gps nem volt, csak térkép és az emlékek az utóbbi évekről.

Már az elejét igen elrontottam nekik. Stabilan romboltunk a sárgán, de nem mentük rá a jelzetlenre, túlfutottunk vagy 3Kmel. Nem futottunk vissza, az irányt tudtuk mi lenne a megfelelő, így keresztbe nekiesatünk a vélt iránynak. Egy meredek gazos föl, egy meredek le és egy hosszú meredek föl és már fel is értünk Meszeshegyre. Frankó..

Ilonalak már simán ment, de itt Yoyokáékkal értünk fel, akik előtt rajtoltunk. Ebből már biztosan látszott, hogy már vagy 30p vesztésben vagyunk. Reméltem többet nem vezetem meg a fiúkat.

Szerencsére innen durva benézésünk nem volt tobb, egyedül a Fekete hegyekre mentünk más úton (+5p), illetve meglepetéshegyet kicsit mi is kerestük (+5p), ja és Alsó Zsíros hegy is (+5p kb).

Féltávtól Robi gyomra nem működött, innen csak kocogtunk, nem volt forszír.

51Km et mértünk, 1850 szint, 6.31 saját mérés, 123 avg pulzus.

Csabinak külön gratulálok, másfél órával ment jobbat, mint amit én reálisank éreztem számára ezen a számára ismeretlen, könnyen benézős pályán.

Eredeti bejegyzés az Index fórumon