Szombat estére pedig jöhetett a BHTCS, szintén immár a negyedik éve. Valahogy nekem eddig így alakult, hogy a BÚÉK-BHTCS mindig párban jártak, egyiket sem csináltam még a másik nélkül 😳🤷🏻‍♂️
Az előkészület persze már a megismerhető csúcsok nyilvánosságra kerülésekor elkezdődött, csináltam egy alap tracket, persze még a meglepetések nélkül. Ezt @donrazzino -val meóztattam, majd a helyszínen a meglepetések ismeretében és az alapok meghagyásával (a cél az volt, hogy futható legyen és ne bozótharc az éjszakában) már ő rajzolta meg pikk-pakk a végleges útvonalat.
Misivel, Balival és Benivel már csak végig kellett futnunk rajta a többnyire kellemes időben és egy ideig egyre erősödő hóesésben.
A végére nekem pont elég is volt 😃
.
🇬🇧 Saturday continued with the second hiking event in the evening/night as usual (at least for the fourth consecutive year). BHTCS, a unique one with 9 control points (mainly peaks) in the hills during the night without any official track. Six are announced in advance, but the rest are known only last minute before starting. (So first making a track onsite, then start.)
Another night fun completed ✅🙂
.
#bhtcs  #bhtcs2020  #teljesitmenytura  #teljesítménytúra  #ASICSFrontRunner  #ASICSFrontRunnerAustria  #IMoveMe  #WinTheLongRun  @garmin_hu  #garminman  #garminteamhu  #garminfenix6xprosolar  #beatyesterday  #futas  #futás  #hammernutrition  #howihammer  #bestforendurance  #ensporttraining  #terepfutas  #terepfutás  #trailrunning  #funrun  #runnersworld_hu  #europeanrunners  #nightrun

Eredeti bejegyzés az Instagrammon